Våre Tjenester

Real PR / Våre Tjenester

Tjenester som gjør en forskjell

For at en merkevare skal lykkes må produktet være kjent for målgruppen deres.

PR er gjennom ulike kanaler og midler et veldig effektivt verktøy for å spre ordet om et produkt. Gjennom andre kreative tilnærminger enn tradisjonell markedsføring kan resultatet ofte bli en mye større eksponering enn samme investering i reklamemidler vil gi. Gjennom å bruke PR for å promotere det du tilbyr kan bedriften din styrke sine sjanser betydelig for å bli oppdaget av potensielle kunder.

Hva kan jeg tilby?

Personlig kontakt

Jevnlig, nær og variert kontakt med journalister og bloggere som firmaene ofte ikke har mulighet til å følge opp uten en egen PR ansvarlig. Personlig oppfølging av alle interessante personer og kanaler i media for dine produkter.

Komplett PR pakke til din bedrift

Produksjon, koordinering og gjennomføring av presseplan for din bedrift.

Kontinuitet

Kontinuerlig oppdatere pressen og bloggerne om nyheter og aktuelle produkter. Utsendelse av pressemateriell, produkter, bilder og priser.

Praktisk erfaring

Jeg kan utføre behandlinger i forbindelse med lanseringer av nyheter eller fokus på klinikkprodukter.

Pressekonferanser

Planlegging og gjennomføring av pressekonferanser og andre pressearrangement, på nivået firmaet ønsker. Mitt kontaktnett gjør det mulig å gjennomføre akkurat det arrangementet som passer både budsjett og målsetning.

Digitale og sosiale medier

Oppdatere PR-relatert stoff på hjemmeside, FB og Instagram.

Troverdighet

Troverdighet som en faktaorientert fagperson. Og en person som stadig holder seg oppdatert. En faglig ressurs/kilde som knytter media til seriene jeg jobber med.

Overvåking av bloggere

Overvåking av og kommunikasjon med bloggere. Personlig oppfølging.

Rapportering

Overvåking av omtaler i media med jevnlige rapporter til seriene jeg jobber med. Jeg har et enormt nettverk av kontakter i bransjen.

Andre tjenester jeg tilbyr

copywriting

Copywriting

Oversettelse og bearbeidelse av tekster til pressemeldinger, brosjyrer og opplæringsmanualer.

Kurs/Opplæring

Jeg har i mange år holdt kurser for både skoleelever og ferdig utdannede terapeuter. Jeg tar fremdeles slike oppdrag i tillegg til jobben med PR.

Sosiale medier

Jeg hjelper deg med målrettet bruk av sosiale medier i din bedrift.

Anne Kathrine Hansen er utrolig dyktig i sin håndtering av pressen. Hun vet hva vi journalister trenger for å kunne skrive gode saker om hud og hudpleie, og hun leverer alltid godt gjennomarbeidet, informativ og lett-forståelig informasjon. Dessuten er hun en racer til å arrangere gode presse-events. Jeg har i mer enn femten år hatt henne som pressekontakt, både fra Tekon og Dermanor, og nå gjennom hennes eget PR-byrå. Hun er gjennomgående proff, og jeg bruker henne aktivt i mitt arbeid som skjønnhetsjournalist.

Randi Solstad, Frilansjournalist og gründer av Spabeauty Magasinet og HENNE Vakker.

Vi har hatt stor økning i presseomtaler, forbrukerkjennskap og etterspørsel for våre produkter etter vi startet samarbeid med Anki. Det har vært en lønnsom investering for vårt firma! Anki planlegger godt og jobber strukturert, hun er utrolig hyggelig å jobbe med!

Lena/Cosmed

Vi er svært fornøyd med tjenestene levert av Real PR. Vi verdsetter den faglige kompetansen og jobben utføres profesjonelt og punktlig.

Ingunn/ Green Spirit

Vårt samarbeid med Real PR har gitt konkrete resultater i form av økt presseomtale og merkekjennskap. Anne Kathrine (Anki) er svært effektiv, profesjonell og enkel å samarbeide med. Hun har en unik kjennskap til bransjen vi er glade for å få nyte godt av.

Tjøstolvsen/ Babor/Eirik