Oppdragsgivere

Real PR / Oppdragsgivere

Noen av mine kunder

Her ser du en oversikt over kunder jeg jobber med akkurat nå.

Anne Kathrine Hansen er utrolig dyktig i sin håndtering av pressen. Hun vet hva vi journalister trenger for å kunne skrive gode saker om hud og hudpleie, og hun leverer alltid godt gjennomarbeidet, informativ og lett-forståelig informasjon. Dessuten er hun en racer til å arrangere gode presse-events. Jeg har i mer enn femten år hatt henne som pressekontakt, både fra Tekon og Dermanor, og nå gjennom hennes eget PR-byrå. Hun er gjennomgående proff, og jeg bruker henne aktivt i mitt arbeid som skjønnhetsjournalist.

Randi Solstad, Frilansjournalist og gründer av Spabeauty Magasinet og HENNE Vakker.

Vi har hatt stor økning i presseomtaler, forbrukerkjennskap og etterspørsel for våre produkter etter vi startet samarbeid med Anki. Det har vært en lønnsom investering for vårt firma! Anki planlegger godt og jobber strukturert, hun er utrolig hyggelig å jobbe med!

Lena/Cosmed

Vi er svært fornøyd med tjenestene levert av Real PR. Vi verdsetter den faglige kompetansen og jobben utføres profesjonelt og punktlig.

Ingunn/ Green Spirit

Vårt samarbeid med Real PR har gitt konkrete resultater i form av økt presseomtale og merkekjennskap. Anne Kathrine (Anki) er svært effektiv, profesjonell og enkel å samarbeide med. Hun har en unik kjennskap til bransjen vi er glade for å få nyte godt av.

Tjøstolvsen/ Babor/Eirik