Om Real PR

Real PR / Om Real PR
Anki - Real PR

Anne Kathrine Hansen

Daglig leder, Real PR

Etter over 25 år som PR ansvarlig innen skjønnhetsindustrien tilbyr jeg kommunikasjonsløsninger basert på bransjeforståelse og innsikt. Dette bidrar til at mine kunder når sine målsettinger, samtidig som de unngår de fordyrende mellomledd som fører til at du som kunde må betale mer enn du behøver.

Jeg var ferdigutdannet Cidesco hudpleier i 1992. Min interesse og kompetanse har alltid vært kosmetisk kjemi. Jeg er opptatt av at min kunnskap skal være faktabasert og holder meg dermed stadig oppdatert på utviklingen i bransjen.  Jeg har jobbet på leverandørsiden i de siste 25 årene som PR ansvarlig i større firmaer.   Jeg har jobbet på nordisk basis og i tett samarbeid med amerikanske, franske og italienske leverandører og deres PR avdeling.

Mange år innen PR i denne bransjen har gitt meg et enormt nettverk av journalister og kontaktpersoner innenfor print, så vel som nett og TV.

Disse årene har i tillegg gitt meg et innblikk i endringer i mediebransjen og lært meg hvordan hver enkelt kontakt vil informeres for at det skal gi det resultatet jeg er ute etter.

Jeg jobber kun med produkter jeg selv har tro på og jobben er en viktig del av meg. Samtlige av seriene jeg har jobbet med har hatt en betraktelig økning i antall omtaler.

”Jeg brenner for å formidle informasjon til forbruker, for å skape vekst i vår bransje”